Werken bij Flash Elektro

Wil jij deel uitmaken van ons superleuke team? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, nieuwe collega’s! Bekijk hier onze vacatures.

Ruimte om te groeien

Werken bij Flash Elektro is werken bij een jong bedrijf, waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Jouw mening telt en we staan open voor nieuwe ideeën. Je krijgt al snel veel verantwoordelijkheid, maar we gooien je niet in het diepe en zorgen voor goede begeleiding. Natuurlijk beschik je bij ons over professioneel en modern gereedschap en krijg je praktische, representatieve werkkleding. En wil jij je specialiseren of een aanvullende opleiding volgen? Dat juichen we van harte toe!

Ook zij-instromers nodigen we uit om te komen ontdekken of de overstap naar Flash Elektro een interessante carrièreswitch is. We maken je graag wegwijs in de boeiende wereld van elektrotechniek.

Gezocht: monteurs en hulpmonteurs

Enthousiast geworden over wat Flash Elektro jou te bieden heeft? Wij zijn op zoek naar monteurs en hulpmonteurs. Mail je cv naar info@flashelektro.nl en misschien ben jij straks de nieuwe collega van Bas, Maarten en Tim.

Borrel en pizza’s

Bij Flash Elektro werken we hard, maar natuurlijk zorgen we ook voor de nodige ontspanning. In onze sfeervolle kantine drinken we op vrijdagmiddag een borrel en staan er geregeld pizza’s op tafel. We organiseren leuke bedrijfsuitjes en hebben veel lol met elkaar.
 

Bas: 

“We werken bij Flash met een gezellig, jong team van gasten tussen 20 en 35 jaar. Iedereen staat open voor initiatieven, suggesties en ideeën. De samenwerking is prettig en we nemen makkelijk werk van elkaar over als het nodig is. Momenteel begeleid ik veel projecten in luxere villa’s. Omdat elke klant andere wensen heeft, is het steeds weer gaaf om een mooi eindresultaat te behalen waar de klant blij mee is.“

Maarten:

“We hebben bij Flash Elektro veel verschillende klanten en dat maakt het werk zo afwisselend. Ik vind het fijn om veel vrijheid te krijgen en ruimte om mezelf te ontwikkelen. Maar werkplezier is bij Flash ook belangrijk. Op vrijdag halen we een broodje met elkaar en vrijdagmiddag maken we het gezellig in de kantinebar. Dat zorgt voor een prima sfeer!”

Tim:

“Het mooie van Flash Elektro? Die Westlandse mentaliteit is super! Hard werken, maar ook veel gezelligheid op de werkvloer en tijdens de vrijdagmiddagborrel. We staan als collega’s altijd voor elkaar en voor de klant klaar. Ik doe wat ik écht leuk vind en daarvoor krijg ik hier ook echt de ruimte. Ik kan doorgroeien en mezelf blijven ontwikkelen op verschillende vakgebieden.”