BESCHERM JE EIGENDOMMEN EN HOUD ONGEWENSTE BEZOEKERS BUITEN DE DEUR

Inbraakbeveiliging: bedraad of draadloos

In een nieuwbouw woning of kantoor kun je de inbraakbeveiliging bedraad laten aanleggen. Tip: schakel ons tijdig in, zodat wij al in de ontwerpfase kunnen meedenken over het netjes wegwerken van de bekabeling. In bestaande bouw is een draadloze oplossing veelal de beste optie.

Bij Flash Elektro leveren we uitsluitend A-merken, die hun kwaliteit inmiddels bewezen hebben. Een van de merken die wij leveren is SATEL, een modern en kwalitatief hoogwaardig systeem dat met een app te bedienen is.

Flash Elektro is aangesloten bij de VEB, de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. Dit geeft je de zekerheid dat je goed advies krijgt, dat het systeem degelijk en professioneel geïnstalleerd wordt door gecertificeerde monteurs en dat je voldoet aan de regels rondom gegevensbescherming. Goed om te weten: veel verzekeraars stellen als voorwaarde dat je een inbraakbeveiliging door een VEB-bedrijf laat installeren.

Toegangscontrole: altijd maatwerk

Voor de installatie van toegangscontrole maken wij ook voornamelijk gebruik van de producten van SATEL. Wij denken graag met je mee over een slimme en praktische toepassing. Breng je het systeem buiten of binnen aan, hoeveel gebruikers zijn er, wil je ’s nachts toegang geven, ga je met een toegangscode werken, wil je het koppelen aan een urenregistratie? We nemen alle mogelijkheden uitgebreid met je door en zorgen voor een systeem dat exact aansluit op jouw wensen en eisen.