Compact team, jonge professionals, persoonlijke aanpak

Kies voor Flash Elektro als je van korte lijnen en een nuchtere, praktische aanpak houdt. Directeur/eigenaar Pieter de Hoogh is jouw vaste aanspreekpunt en hij houdt de voortgang van ieder project persoonlijk in de gaten. Heb je vragen, dan kun je snel met hem schakelen.

Ons team van jonge, enthousiaste en goedopgeleide monteurs legt de lat hoog. Zij denken met je mee, zijn flexibel en creatief. Het eindresultaat? Een elektrotechnische oplossing waar je op kunt vertrouwen!

Een stukje geschiedenis…

Wie is die Pieter de Hoogh dan? Pieter startte zijn bedrijf in 2002, nadat hij de MTS Techniek had afgerond. Hij maakte daarmee letterlijk van zijn hobby z’n beroep: al op jonge leeftijd legde hij bij buren, familie en vrienden de elektra aan.

In 2004 nam Pieter een eerste medewerker aan; inmiddels telt het team zo’n tien medewerkers. In 2009 verruilde hij zijn pand in Honselersdijk voor een bedrijfsruimte aan de Koopmanstraat in Naaldwijk. En krap tien jaar later kocht hij het pand van de buurman erbij en kreeg Flash Elektro een ruimer jasje.

Vandaag de dag is Pieter vaker achter zijn bureau dan op de werkvloer te vinden. Toch is hij de feeling met het vak nooit verloren. Zijn jarenlange ervaring komt hem nog altijd van pas en is het startpunt voor elk advies op maat.