ONTWERP, AANLEG EN ONDERHOUD VAN ELEKTRISCHE INSTALLATIES, AANLEG VAN DATANETWERKEN EN ONTWERP VAN LICHTPLANNEN

Elektrotechnische werkzaamheden

Flash Elektro is jouw partner voor alle elektrotechnische werkzaamheden in nieuwbouw of bestaande bouw. Wij zijn een erkend installateur en kunnen je goed en eerlijk adviseren. Schakel ons in voor het ontwerpen en installeren van een complete elektrotechnische installatie. Ook voor het vervangen van groepenkasten en de aanleg van extra groepen of wandcontactdozen ben je bij ons aan het juiste adres. Een kleine verbouwing van je badkamer of keuken? Wij helpen je graag!

Professioneel lichtplan

De uitstraling van je bedrijfspand of woning staat of valt met passende verlichting. Flash Elektro helpt je met een goed doordacht lichtplan. Samen kijken we hoe je de ruimte gebruikt en welke verlichting daarbij past: sfeerverlichting in de woonruimte en functioneel licht in de kantoor- en werkruimtes en bedrijfshal.

In onze showroom laten we je zien wat er allemaal mogelijk is. Nog meer mogelijkheden ontdekken? Dan nemen we je mee naar een van onze leveranciers. En wanneer je dat wenst, werken we nauw samen met jouw (interieur)architect.

Ook voor de aanleg van buiten- en tuinverlichting komen we graag bij je langs. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en zorgen uiteraard voor een veilige en betrouwbare installatie.

Aanleg datanetwerk

Thuis of kantoor: we kunnen niet meer zonder een betrouwbaar datanetwerk voor internet, telefonie en televisie. Flash Elektro zorgt voor professionele aanleg en levert het netwerk getest op. Samen met jouw ICT-medewerker of -leverancier richten we het datanetwerk zorgvuldig in.